Qtde (Kg) | ||
---|---|---|
Massa | ||
Satin Creme Cake Neutro | 0.250 | |
Ovos | 0.112 | |
Água | 0.056 | |
Óleo | 0.050 | |
Satin Creme Cake Chocolate | 0.250 | |
Água | 0.250 | |
Óleo | 0.050 | |
Ovos | 0.112 | |
Massa total | 1.130 | |
Recheio 1 | ||
Cerejas | 0.300 | |
Recheio 1 total | 0.300 | |
Recheio 2 | ||
CPT Finesse | 0.100 | |
Leite | 0.250 | |
Chantypak Semibatido | 0.175 | |
Gelatina sem sabor | 0.004 | |
Água | 0.020 | |
Recheio 2 total | 0.549 | |
Cobertura | ||
Carat Decorcrem Avelã | 0.250 | |
Cobertura total | 0.250 |